tisdag 30 juni 2009

Uppladdning inför sista striden mot draken

Ombildningsdrakens vänner matar ombildningsdraken med uppiggande etter som de har fått i gåva från konungens styresmän och styreskvinnor, de spikar fast nytt anslag i kvartert om att i den åttonde månaden är det dags att välja om vi vill köpa de här nedslitna byggnaderna. Och det är draken som ska se till att det blir val! Tala om orättvisa, att konungens sstyresmän skaffar fram en ombildningsdrake som ska sköta om valet!
Gissa om vi andra som inte vill köpa tvingas arbeta hårt, men det är som om motståndet bara sporrar oss att göra vårt bästa!
Draken slickar sig om munnen, klappar sig över magen och spyr ut lite extra eldslågor som sveddar vid våra balkonger. Och sedan kommer det där hemska hånskrattet, ett hest och högt muller!
Jag önskar värmen får hans livsandar att lämnar hans äckliga och vidriga grönfjälliga svettiga kropp och att de far iväg dit de är dömda att höra hemma, i helvetet.
Men nu ska jag resa bort från det här vansinnet, från stanken till en liten underbar plats vid havet. Där finns två små hus, en vacker blommande trädgård med vajande blåklockor, underbara djupröda rosor som täcker en vägg, och söta röda smultron och hallon som smälter på tungan.
Energin från den eget skapade trädgården och de eget framodlade bären, ger en helt underbar dunderkraft som är oslagbar, och tillräcklig för att orka med den sista slutstriden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar