onsdag 12 augusti 2009

Ombildningsdraken ruvar


Ombildningsdraken stånkar och stönar där han ruvar med sina gröna hårda fjäll runt vårt kvarter. Hans lakejer gnisslar tänderna av vrede, det ryktas om att de är alltför få och svaga inför den slutliga striden om några veckor.
Vi andra rustar oss till tänderna för den sista striden, vi vill behålla våra hus som de är, vi vill ha kvar vår ägare, som tillhör stadens styre.
Men ombildningsdraken får rikligt med föda av vår stads styresmän och styreskvinnor som en gång har lovat draken att han och hans lakejer ska få styra över oss, och det är i slutstriden som det avgörs om draken ska ta över eller om vi får ha vår gamla ägare kvar.
Vi tränar hårt, vi pratar smart taktik, övar oss i anfall och uthållighet.
Om slutstriden går hederligt till har vi stora chanser att vinna, men om draken och hans lakejer fuskar, då blir det besvärligt.
Det har tydligen fuskats en del när ombildningsdraken har varit i gång, lakejerna kan vara riktigt fula och fega. På ett annat håll i staden har sådana där lakejer gjort allt för att blidka draken bland annat har de köpt in folk utifrån, legosoldater som har kämpat på deras sida.
Och det är fusk enligt stadens regler!
Men då ska draken och hans lakejer få smaka på annat, vi lovar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar